was successfully added to your cart.

Prólogo

Ja fa molts anys que em dedico a la medicina i cirurgia estètica.

Sempre estudiant noves tècniques, sempre anant a tots els congressos que et poden ensenyar i mostrar nous i espectaculars sistemes que facin de l’estètica una sol·lució per alló que ens preocupa o molesta del nostre cos.

Per aixó avui us vull parlar de la LIPOTRANSFERÈNCIA, un avenç espectacular que ens permet utilitzar el greix, del teu cos que previ tractament ,es un excel·lent i natural producte per tornar el volum a alguna zona del teu cos que l’hagi perdut.

Gràcies a aquesta tècnica ja no caldrà mirar-nos al mirall i veure molestes arrugues o l’òval facial poc marcat, celles caigudes o pòmuls desdibuixats… tot signes que acusen d’una forma escandalosa el pas dels anys i els defectes que ens molesten.

No és estrany que l’auto-estima s’en ressenti i et plantegis una sol·lució natural i efectiva perqué que no acabis amb una cara sense expressió, i sovint afrontar una cirurgia  et pot fer por.

Amb aquesta tècnica prenem greix d’alguna part del teu cos, es prepara i s’injecta a la zona que es vol tractar. D’aquesta manera 

Medicina regenerativa, age management (tratamientos antievejecimiento) y láser. www.dradeliavila.com

eliminem el risc d’un rebuig ja que el producte senzillament procedeix del teu propi cos.

Els resultats son espectaculars quant el teu greix millora en molt la teva apariència.

No dubteu en demanar informació, veure resultats i decidir-vos per uns tractaments d’èxit i resultats naturals, sense patir, recuperant la vostra personalitat i recuperant la vostra auto-estima.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.